top of page

Royal Flora Holland Trade Fair 2023

Bijgewerkt op: 17 nov. 2023

Het is weer die tijd van het jaar waarin de wereldwijde bloemenindustrie samenkomt voor de grootste beurs ter wereld op het gebied van bloemen - de Royal Flora Holland Trade Fair. En dit jaar is Montfleury Selection BV er trots op om deel uit te maken van dit opwindende evenement dat plaatsvindt op 7, 8 en 9 november 2023.



De grootste bloemenbeurs ter wereld

De Royal Flora Holland Trade Fair is een jaarlijks evenement dat de bloemen- en plantensector samenbrengt. Het biedt een unieke gelegenheid voor professionals in de branche, kwekers, exporteurs en andere belanghebbenden om de nieuwste trends, innovaties en producten in de sector te ontdekken. Met duizenden exposanten en bezoekers van over de hele wereld, is de Trade Fair echt de grootste beurs ter wereld op het gebied van bloemen.




Montfleury Selection BV is verheugd om opnieuw deel uit te maken van deze inspirerende beurs. Onze deskundige accountmanagers zullen aanwezig zijn op de Trade Fair om onze gewaardeerde klanten, partners en kwekers te voorzien van informatie en inzichten over onze prachtige boeketten en de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf.


Dit is een unieke kans om:

  1. Onze nieuwste collecties en bloemvariaties te ontdekken.

  2. Inzicht te krijgen in onze datagedreven strategie en hoe deze de efficiëntie en kostenbesparing in onze processen heeft verbeterd.

  3. Informatie te verkrijgen over onze expansieplannen voor de Europese markt.


Onze accountmanagers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van op maat gemaakt advies voor uw specifieke behoeften. Bij Montfleury begrijpen we dat elke klant uniek is, en we streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen.

bottom of page