top of page
montfleury_edited.jpg

''Montfleury is een innovatief familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring''

Montfleury Sélection BV is opgericht in 2002 door directeur Frederic Meniai. Met een team bestaande uit 3 medewerkers vanaf de start, zijn we in 20 jaar uitgegroeid tot een innovatief bedrijf met meer dan 40 vaste medewerkers. Op dagelijkse basis voorzien we Europese supermarktketens van verkoopklare boeketten, A-kwaliteit planten en kleurrijke decoraties.

Met meer dan 20 jaar ervaring weet Montfleury haar klanten te voorzien van topkwaliteit producten, scherpe inkoopprijzen, dedicated service en expertise.

tradefair-aalsmeer-14-130.1920x0x1.jpg

A-kwaliteit producten

De productspecialisten van Montfleury selecteren de beste producten om prachtige kleurrijke boeketten van A-kwaliteit te produceren.  Al onze producten worden gecontroleerd op kwaliteit, voordat de productie begint. Benieuwd naar onze werkwijze? 

Onze kracht is
samenwerken

Bij Montfleury draait alles om samenwerken. Wij onderhouden alle contacten die nodig zijn voor het produceren en uiteindelijk vervoeren van het eindproduct. Wij brengen de gehele keten samen, van begin tot eind om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen.

IMG_8869 groot_edited.jpg
Ontwerp zonder titel (44).jpg

Wij zorgen
voor anderen

Groeien, innoveren en opschalen mag nooit ten koste gaan van anderen. Voor ons zit succes in kleine dingen, zoals duurzaamheid, gelijke kansen voor iedereen en onderwijs. Samen met onze partners hebben we een school weten te realiseren in Kenia, om bij te dragen aan een betere toekomst. 

  • LinkedIn

Datagedreven
& Innovatief

De wereld om ons heen verandert snel, en daarom investeert Montfleury in slimme IT-oplossingen om sneller en efficiënter te kunnen werken. Door processen te automatiseren en strategisch in te kopen, weet Montfleury haar prijzen zo laag mogelijk te houden. Onze klanten houden hierdoor voldoende marge over.

Benieuwd naar onze nieuwe Data Driven Strategy? Plan direct een kennismaking in.

IMG_8815 groot.jpeg
IMG_8117 2 groot.jpeg

Grote aantallen & volumes

In onze grote productiehal maken we razendsnel prachtige boeketten voor B2B-verkoop. Onze kracht is snelheid, flexibiliteit, maar vooral betrouwbaarheid. Onze klanten kunnen altijd op ons rekenen, ook voor last minute bestellingen.

Snel, flexibel & betrouwbaar

Het team van Montfleury zorgt voor snelle en efficiënte productie en betrouwbare transport. Montfleury staat al meer dan 20 jaar bekend om haar snelheid en flexibiliteit.

Verse producten van de kweker

Onze bloemen en planten komen rechtstreeks van de kweker. Na binnenkomst en eventuele bewerking, is het eindproduct vaak dezelfde dag op weg naar onze klant.

IMG_8969 groot.jpeg

Wij doen alles
met passie

Alles wat wij doen, doen we met passie. Onze medewerkers worden uitgebreid getraind om de mooiste producten samen te stellen en de kwaliteit te waarborgen.

IMG_8112_edited.png

De klant staat
bij ons centraal

Ons gehele assortiment is afgestemd om de behoefte van de klant. Onze specialisten weten welke producten in de smaak vallen bij verschillende Europese consumenten.  

Eigen dedicated
accountmanager

Al onze klanten krijgen een dedicated accountmanager toegewezen. De accountmanager kent uw situatie en doet er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. 

Royal Flora Holland Fair 2023

De Royal FloraHolland Fair is een gerenommeerde bloemen- en plantenbeurs die jaarlijks plaatsvindt in Nederland. Het evenement, gehouden in de Royal FloraHolland-veilinglocatie, trekt professionals uit de bloemen- en plantenindustrie van over de hele wereld aan. Het is een unieke gelegenheid voor kwekers, handelaren, en andere belanghebbenden om de nieuwste trends, variëteiten en innovaties op het gebied van bloemen en planten te ontdekken.

Ook het team van Montfleury was dit jaar aanwezig. Tijdens de beurs hebben we al onze klanten en partners geïnformeerd over de nieuwe toekomstplannen van Montfleury en haar dochterondernemingen. 

IMG_8748 groot_edited.jpg
achtergrond-montfleury.jpg

''Montfleury is niet alleen een innovatieve organisatie, maar ook een hechte familie. Door nauw samen te werken met onze kwekers, partners en vervoerders kunnen we onze klanten volledig ontzorgen.''

Cedric Meniai - Sales Manager

bottom of page